Vinkkipalkkio

Tervetuloa digitaalisuuden ja avoimuuden aikakaudelle. Fiksupinnan verkkokauppa antaa sinullekin mahdollisuuden olla osa tarinaa. 

Tienaa rehtiä rahaa vinkkaamalla meille asiakas. Olemme budjetoineet jokaiseen alle 5000€ urakkaan 10% markkinointirahaa. Jos asiakas löytää meidät googlesta tai muualta somesta, 10% urakkahinnasta on todennäköisesti uponnut sinne. Mikäli myyjä myy urakan, hän saa myyntipalkkion. Mikäli sinä vinkkaat meille asiakkaan, raha kuuluu sinulle! 

Yli 5000€ urakoissa vinkkipalkkio on 5%. 

Fiksupinta maksaa kaikista alle 5000€ urakkaan johtaneista vinkeistä 10% vinkkipalkkion. Yli 5000€ urakoista palkkio on 5% urakan hinnasta. Anna meille kaverisi, tuttusi tai perheenjäsenesi yhteystiedot jonka tiedät harkinneen remonttia. Kontaktoimme hänet ja maksamme sinulle palkkion, mikäli pääsemme sopimukseen. (Esim 4000€ mikrosementtiurakan vinkkipalkkio on 400€ sis alv 24%)  

Aloita vinkkaaminen

Voit vinkata meille asiakkaan kerran tai vaikka kaksikymmentä kertaa. Ensimmäisen vinkkisi jälkeen luultavasti huomaat, että tienasitkin vinkistä paremmin kuin nykyisessä työssäsi päivässä. Tutustu esimerkiksi mikrosementtiurakoiden hinnastoon ja anna mielikuvituksesi vaeltaa kohti isoa tilipussia. Jokaisesta urakkaan johtaneesta vinkistä maksetaan muhkea palkkio. 💶💶💶

Katso hinnasto

Vinkkilomake

Lisätiedot

⭐️Huomioithan että vinkki tulee antaa ylläolevan lomakkeen kautta. Kirjoita yhteystietoihin omat yhteystietosi ja kommenttikohtaan tulevan asiakkamme yhteystiedot sekä tietoa remonttitarpeesta.
⭐️Vinkkipalkkio on veronalaista tuloa. Voit laskuttaa palkkion oman yrityksesi kautta. Mikäli sinulla ei ole yritystä, palkkio laskutetaan yhteistyökumppanimme Laskuttamon kautta. Tarvitset ainoastaan verokortin. Palvelumaksu on vain 3%, eli 300€ vinkkipalkkion palvelumaksu on 9€.
⭐️Vinkin pitää olla konkreettinen. Ei riitä että olet nähnyt likaisen katon ja ilmoitat meille osoitteen.
⭐️Huom. Puolisoiden väliset vinkkaukset eivät johda vinkkipalkkioon.